Decolteu spectaculos! Ce vedetă autohtonă s-a afișat așa în Dubai?

După ce a prezentat cea de-a doua ediție a evenimentului Designers on the Red Carpet, organizat de revista OK!, frumoasa vedetă TV a plecat în Dubai, alături de cei dragi.

Ela Crăciun, căci despre ea era vorba, a avut parte de o mini-vacanță de neuitat în Dubai. Chiar în seara de Halloween, cunoscuta prezentatoare TV a mers în safari în deșert alături de familie și de un grup de prieteni.

Sexy în Dubai!

După câteva zile de relaxare la plajă, vedeta a urcat alături de cei drag în jeep-uri și au pornit spre pustietate, străbătând dunele de nisip.

După câteva ore de condus au reușit să admire cel mai frumos apus de soare, în mijlocul deșertului, pentru ca apoi să ia cina în deșert, în stil tradițional. Pentru ca momentele să fie cât mai memorabile, a ales să poarte, alături de sora ei și de fiica sa, abăi, portul tradițional arăbesc.

“Mi-am dorit de mult timp să văd apusul în mijlocul deșertului. Auzisem că este o experiență superbă și m-am convins că așa și este. Nu am cuvinte să descriu sentimentul pe care îl ai atunci când ești înconjurată de o mare de nisip ce devine din ce în ce mai roșu odată ce soarele se ascunde după dune. A fost superb! Am rămas apoi să luăm cina și, pentru că se lăsase și frigul, ne-am îmbrăcat cu hainele tradiționale arăbești pe care le cumpărasem inițial din mall. Eu, cu fetița mea, Alesia, și cu sora mea, Ana, am purtat niște abăi superbe”, povestește Ela Crăciun. Iată o galerie foto cu vacanța Elei!INAPOI LA PRIMA PAGINA