News

Dublă sărbătoare pentru Diana Dumitrescu: a născut şi a bifat un an de căsnicie. Prima poză în noua formulă

Dublă sărbătoare pentru Diana Dumitrescu: a născut şi a bifat un an de căsnicie. Prima poză în noua formulă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Diana Dumitrescu şi soţul său au sărbătorit un an de căsnicie alături de cel mai nou membru al familiei. Actriţa de 35 de ani a născut în urmă cu câteva zile un băieţel de nota 10, Carol Anton.

“Acum un an de zile spuneam amândoi un "DA" hotărât, fericiţi şi bucuroşi că pornim impreună pe drumul vieţii în dorinţa de a ne construi o familie. De câteva zile în viaţa noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiţi oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îţi fie viaţa magică şi plină de culoare! Te iubim!”, a scris Diana pe un cont de socializare.

Actriţa recunoştea de curând că nu are relaţia perfectă, ci una cu suişuri şi coborâşuri, dar că ea reprezintă tot ce a visat vreodată. “Sunt fericită, pentru că în sfârşit reuşesc să îmi construiesc familia mult dorită. Nu sunt perfectă şi nu e perfect. Nu avem relaţia perfectă, dar tocmai aceste imperfecţiuni ne aduc fericirea, iubirea şi căldura de care avem nevoie în vieţile noastre. Muncim mult pentru a menţine această fericire. Nu este continuă, ca orice familie/cuplu trecem prin "ups & downs" dar, până acum, toate aceste bariere pe care le-am întâmpinat de-a lungul relaţiei ne-au apropiat mai tare, ne-au întărit relaţia şi ne-au făcut mai puternici.Îi mulţumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru traiectoria pe care a luat-o viaţa mea’, scria Diana Dumitrescu pe blogul ei.

 

Comentarii