News

Dubla-tragedie din viaţa lui Pierce Brosnan. Şi-a pierdut soţia, dar şi singura fiică în faţa cancerului ovarian

Dubla-tragedie din viaţa lui Pierce Brosnan. Şi-a pierdut soţia, dar şi singura fiică în faţa cancerului ovarian camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

A fost recunoscut drept cel mai potrivit James Bond din istorie, după Sean Connery. Însă, pe cât de mulţumitoare s-a dovedit a fi cariera profesională, atât de tristă i-a fost viaţa personală. Pierce Brosnan nu s-a ”vindecat” niciodată de rănile cauzate de moartea primei sale soţii.

Puţini ştiu că prima soţie a lui Pierce Brosnan , actriţa Cassandra Harris, cu care era căsătorit de 11 ani, a decedat în urma unei lupte nemiloase cu cancerul. Aceasta avea doar 43 de ani când destinul i-a fost înfrânt de această boală cumplită, care, ulterior, i-a ucis şi fiica.

Durerea a fost, aşadar, cu atât mai mare pentru celebrul actor cu cât, peste ani, şi-a pierdut şi singura fiică în lupta cu cancerul ovarian. Charlotte era fiica pe care Pierce Brosnan a adoptat-o în timpul mariajului cu Cassandra, aceasta provenind dintr-o relaţie anterioară a actriţei.

Actorul, care a crescut fără tată de la o vârstă fragedă, a iubit-o enorm pe Cassandra şi a fost profund devastat de trecerea ei în nefiinţă la doar 42 de ani. Vorbind despre această dublă-tragedie din viaţa lui, Pierce declara, anul trecut, că nu s-a vindecat nicicând şi că se întâmplă adesea să fie copleşit de această suferinţă, chiar dacă mai are patru fii şi s-a recăsătorit cu o femeie care-l iubeşte enorm.

Vorbind despre suferinţa lui, actorul recunoştea: ”Nu mă uit la partea plină a paharului, credeţi-mă. Întunericul, melancolia mă pândeşte la orice pas. (...) Să priveşti pe cineva iubit cum este consumat de această boală cumplită, această suferinţă îşi pune, indubitabil, amprenta pe psihicul tău. Am ţinut-o de mână pe puternica şi frumoasa mea soţie, Cassie, în timp ce cancerul i-a luat viaţa atât de repede. Iar anul trecut (n.r. 2013), am ţinut-o de mână pe amuzanta şi minunata mea fiică Charlotte, înainte ca şi ea să moară din cauza acestei boli viclene”.

Pierce Brosnan recunoaşte că nici acum, la şase ani de la pierderea fiicei lui adoptive, nu s-a resemnat: ”Rămâi cu gaură neagră în inimă, care te trezeşte la patru dimineaţa. Nimeni nu poate fugi din calea durerii. Asta e viaţa”, mărturisea, îndurerat, celebrul actor în vârstă de 65 de ani. Pierce Brosnan este acum căsătorit cu Keely Shaye Smith (din 2001), care i-a dăruit doi băieţi. Actorul mai are alţi doi băieţi din mariajul cu prima soţie, Cassandra Harris.

Modifică Setările