Royals

Ducesa Camilla are cinci nepoţi adorabili. Nepoatele Eliza şi Lola au crescut şi sunt superbe!

Ducesa Camilla are cinci nepoţi adorabili. Nepoatele Eliza şi Lola au crescut şi sunt superbe! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dacă despre familia Prinţului Charles ştim aproape tot ce este de ştiut, nu acelaşi lucru se poate spune despre cea a soţiei sale.

Actuala Ducesă de Cornwall a mai fost căsătorită, după cum bine ştim, cu Andrew Parker-Bowles, mariaj din care au provenit doi copii, Tom şi Laura. Ei bine, aceşti doi copii i-au dăruit Camillei nu mai puţin de cinci nepoţi, trei băieţi şi două fetiţe. 

Pe micuţa Eliza Lopes, fiica Laurei Lopes, o ştiţi de la nunta Ducilor de Cambridge, fetiţa fiind ridicată de Prinţul Charles, în balconul regal, pentru a vedea mai bine mulţimea care aclama în stradă.

Acum, Eliza a ajuns la vârsta de 12 ani, fiind de-o seamă cu verişoara ei, Lola Parker Bowles, fiica cea mare a lui Tom.

Cele două fete nu sunt doar de aceeaşi vârstă, ci şi două apariţii foarte simpatice atunci când copiii Camillei se strâng împreună cu odraslele lor la diferite evenimente publice. 

Camilla a declarat, de altfel, că i-a fost foart dor de cei cinci nepoţi ai ei pe perioada pandemiei, atunci când ea şi soţul ei, Prinţul Charles, s-au izolat la reşedinţa regală a acestuia, din Scoţia.

Foto: Profimedia

Comentarii