Royals

Ducesa cea cool! A băut bere, a vâslit şi a afişat un look stylish!

Ducesa cea cool! A băut bere, a vâslit şi a afişat un look stylish! camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Ieri, înainte de ceremonia elegantă din Berlin, Kate şi William au luat parte la o cursă nautică în Heidelberg. La sfârşitul evenimentului, Ducii de Cambridge au fost răsplătiţi cu medalii şi cu o halbă generoasă de bere. Haideţi să vedem cum s-au derulat lucrurile!

foto: getty images

Joi după-amiază, Kate şi William au luat parte la încă un eveniment oficial, ca parte a turneului lor regal din Germania. Aşa se face că avem ocazia să-i vedem pe cei doi Duci în ipostaze de-a dreptul inedite, Kate şi William acceptând să participe la o cursă nautică, alături de coechipieri din Germania. Zâmbitori şi extrem de relaxaţi, au dat impresia că activitatea le este chiar plăcută şi deloc străină.

Ce să mai, Kate părea de acolo, zâmbindu-le tuturor şi fiind foarte încântată de tot ce se-ntâmplă. Un singur moment le-a dat emoţii oficialităţilor germane, cel în care Kate a coborât din barcă şi s-a dezechilibrat puţin. Din fericire, a fost ajutată la timp şi a fost evitat incidentul nefericit. Ulterior, Kate şi William s-au bucurat de o halbă de bere Heidelberg, turnată chiar dintr-un butoi special, deschis cu ocazia vizitei lor în oraşul cu pricina.

Oooops!

Iar dacă e să atingem subiectul outfit, ar trebui să precizăm că ne-a plăcut s-o vedem pe Kate într-o ţinută altfel, total diferită de cele pe care le poartă de obicei la evenimente oficiale ce ţin de casa regală. Aceasta a îmbrăcat o pereche de pantaloni skinny, o bluză cu un imprimeu maritim şi o pereche de pantofi sport. În acelaşi registru lejer a fost şi William, care a purtat o cămaşă de in, de vară, şi o pereche de pantaloni casual, la care a potrivit o pereche de pantofi sport, marca Nike.

Iată o galerie foto!

Modifică Setările