Royals

Ducesa de Cambridge a arătat ca o zeiţă la dineul organizat la Oslo în cinstea ei şi a lui William

Ducesa de Cambridge a arătat ca o zeiţă la dineul organizat la Oslo în cinstea ei şi a lui William

OSLO, NORWAY - FEBRUARY 01: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend a dinner at the Royal Palace on day 3 of their visit to Sweden and Norway on February 1, 2018 in Oslo, Norway. (Photo by Chris Jackson - Pool/Getty Images)

După ce a fost criticată de fani pentru apariţiile în rochii demodate şi bătrânicioase, creaţii Erdem, la cele două recepţii la care a participat alături de William şi de reprezentanţii monarhiei suedeze în Stockholm, Ducesa de Cambridge şi-a luat revanşa la cina organizată de Familia Regală a Norvegiei la Oslo. A fost superbă în rochie lungă de la Alexander McQueen. Joi seara, Kate Middleton şi Prinţul William au fost invitaţi de seamă la un dineu în capitala Norvegiei, în cea de-a doua parte a turneului regal de patru zile în Ţările Scandinave. Evenimentul a avut loc la Palatul Regal, locul în care Prinţul Harry şi Regele Harald au ţinut discursuri. De data aceasta, Ducesa s-a făcut remarcată printre doamnele elegante precum Regina Sonja (în mov) şi fiica sa, Prinţesa Martha Louise (stânga), dar şi nora - Prinţesa Mette Marit (îmbrăcată în argintiu) şi cumnata - Prinţesa Astrid (în roşu). Alături de Familia Regală a Norvegiei. Se pare că brandul său favorit, Alexander McQueen, a scos-o dintr-o mare încurcătură pe Kate şi, în această rochie superbă, a tras lozul câştigător. Curios este faptul că viitoarea sa cumnată, Meghan Markle, participa în acelaşi timp, dar la Londra, la o ceremonie de covorul roşu, îmbrăcată tot de designerul Alexander McQueen. Spre deosebire de Kate, Meghan a optat pentru o creaţie în stil masculin, un costum negru, completat de cămaşă albă şi pantofi stiletto.

Ducesa a arătat ca o zeiţă în creaţia până în pământ, cu mâneci stil capă şi broderie strălucitoare, o rochie ivoar care i-a mascat burta de gravidă. De asemenea, ea a scos un arsenal întreg de bijuterii din dotare, tocmai pentru a face faţă cu brio concurenţei feminine de la eveniment.

Ducesa şi-a accesorizat ţinuta cu bijuterii scumpe cu pietre preţioase şi, pe lângă inelul de logodnă cu diamante şi safire care i-a aparţinut Prinţesei Diana, o piesă cu valoare sentimentală mare, Kate a purtat o brăţară masivă cu diamante, o piesă primită în dar de la Regina Elisabeta a II-a  în ziua nunţii. Desigur, nici cerceii încrustaţi cu pietre preţioase nu au lipsit din peisaj, iar în mâna ducesei a stat tot timpul un clutch nude cu aplicaţii strălucitoare.

Kate a fost strălucitoare din cap până în picioare.

De data aceasta, Kate a mers pe părul prins într-un coc lejer pentru a lăsa la vedere aplicaţiile strălucitoare din jurul gâtului. Atât Prinţul William, cât şi Ducesa Kate au fost cu zâmbetul pe buze şi s-au bucurat de primirea gazdelor lor, Regele Harald şi Regina Sonja ai Norvegiei, alături de întreaga familie. Aşa s-a încheiat cea de-a treia zi a turneului regal a lui Kate şi William, în cele două zile petrecute în Suedia ducesa eşuând lamentabil la capitolul ţinute de seamă, fără a reuşi să-şi impresioneze fanii cu cele două rochii în stil victorian create de unul dintre designerii ei favoriţi, Erdem.

Foto: Getty Images

Modifică Setările