Royals

Ducesa de Cambridge a ţinut o şedinţă secretă la Kensington. Ce plănuieşte Kate?

Ducesa de Cambridge a ţinut o şedinţă secretă la Kensington. Ce plănuieşte Kate?

Ieri, Kate Middleton a convocat o şedinţă de urgenţă la Palatul Kensington. Ducesa de Cambridge le-a adresat celor din Fundaţia Regală câteva probleme care o preocupă, dar şi planurile ei de viitor.

Fără să anunţe înainte, soţia Prinţului William a pus la cale o întâlnire cu reprezentanţii Fundaţiei Regale, chiar în interiorul reşedinţei sale din Palatul Kensington. Potrivit primelor informaţii, aceasta a vrut să ”înţeleagă mai bine problemele mentale în cazul persoanelor însărcinate şi să găsească o modalitate prin care le poate ajuta”. La această discuţie oficială au participat şi experţii Maternal Mental Health Alliance, Anna Freud Center, Family Action, Royal College of Obstetricians şi mulţi alţii.

Cu această ocazie, Palatul Kensington a postat, pe Twitter, o fotografie oficială din cadrul acestei şedinţe, arătându-ne-o pe Kate zâmbitoare şi implicată în discuţiile respective. Tot azi, Palatul Kensington a anunţat şi că Ducesa de Cambridge va vizita, pe 14 noiembrie, Hornsey Road Children`s Centre, locul pe care trebuia să-l viziteze în septembrie, în ziua în care au anunţat că aceasta e însărcinată a treia oară.

Kate a purtat, la această şedinţă, un outfit office, compus dintr-o jachetă Boutique Moschino, care prezenta fundiţe în partea de sus, şi-al cărui preţ este în jur de 340 de dolari, şi o pereche de pantaloni skinny.