Royals

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat haine de sărbătoare. A impresionat pe toată lumea când şi-a dat paltonul jos!

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat haine de sărbătoare. A impresionat pe toată lumea când şi-a dat paltonul jos! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 06: Catherine, Duchess of Cambridge attends a 'Stepping Out' session at Media City on December 6, 2017 in Manchester, England. The session is a focus group where young people are able to give children's television editorial staff and content producers their view of how they respond to new programmes under production. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Marţi seara îmbrăca haine de gală la recepţia organizată la Palatul Buckingham, moment în care Kate Middleton a purtat una dintre cele mai de seamă bijuterii moştenite de la Prinţesa Diana, o tiară spectaculoasă. Astăzi însă, Ducesa de Cambridge şi-a făcut din nou apariţia, de data aceasta în haine de sărbătoare cu tematică de iarnă.

Kate Middleton şi Prinţul William au fost invitaţi de seamă la un eveniment în care s-au întâlnit cu câţiva copii la o şcolă primară din Manchester, iar Kate a intrat deja în spiritul sărbătorilor de iarnă. Ducesa şi Prinţul William au fost invitaţi la un Summit Global al copiilor din media, iar Kate a fost absolut superbă îmbrăcată într-un palton în carouri şi cu o pereche de pantofi cu toc gros în picioare.

Surprinzătoare ca întotdeauna, ducesa a uimit pe toată lumea când şi-a dat jos haina groasă şi a rămas într-o superbă rochie de un roşu aprins, creaţie Goat. Însărcinată în patru luni, Kate a ales să poarte culoarea Crăciunul, de altfel aceeaşi culoare purtată şi de micuţii prezenţi la eveniment.

Uite cum a arătat îmbrăcată în roşu!

Foto: Kensington Palace Twitter, Getty Images