Royals

Ducesa de Cambridge, la ultima îndatorire regală înainte de naşterea copilului. A radiat!

Ducesa de Cambridge, la ultima îndatorire regală înainte de naşterea copilului. A radiat!

LONDON, ENGLAND - MARCH 22: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge visit SportsAid to undertake engagements celebrating the Commonwealth at the Copperbox Arena on March 22, 2018 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Este oficial! Kate Middleton a marcat ultima zi în care mai participă la îndatoririle regale înainte de a naşte. Urmează să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea copil al său şi al Prinţului William în luna aprilie, iar pe parcursul sarcinii Kate a fost mai prezentă ca oricând la evenimente, fiind foarte actrivă pe plan profesional, în ciuda problemelor cu sarcina.

Totuşi, faptul că bebeluşul său urmează să se nască în orice moment o face pe Ducesa de Cambridge să se retragă pentru concediul de maternitate. Se pregăteşte pentru venirea pe lume a bebeluşului cu numărul 3, iar până la acest moment, Kate nu va mai participa la evenimente. Astăzi a ieşit pentru ultima oară, îmbrăcată în pantaloni şi radiind de fericire, însoţită de Prinţul William. Cu o burtică proeminente, Kate a mers foarte bine pe pantofii cu toc înalt. Totuşi, spre deosebire de cele mai recente evenimente la care a învins frigul în rochiţe, la piciorul gol, de data aceasta a ales să se simtă comod şi a optat pentru pantaloni.

Reprezentanţii de la Palatul  Kensington au confirmat că este ultima apariţie a lui Kate înainte de naştere, ducesa retragându-se, ca şi în cazul primelor două sarcini, în ultima lună: ”Evenimentul public la care vor participa astăzi Ducii de Cambridge va fi ultima îndatorire regală purtată de Înălţimea Sa înainte de a intra în concediu de maternitate”, se arată scris în respectivul comunicat. Iat-o pe Kate radioasă, îmbrăcată office, dar cu influenţe primăvăratice. Şi-a acoperit burtica cu o bluză colorată cu model floral de la Hobbs, iar peste a purtat un superb palton nude de la Goat, în valoare de 600 de lire sterline.

Aşteptăm cu nerăbdare fotografia cu Kate ţinându-l în braţe pe cel de-al treilea copil, realizată în faţa spitalului!

Foto: Getty Images

Modifică Setările