Royals

Ducesa de Cambridge, răvăşitoare la gala Royal Variety Performance. A strălucit din cap până în picioare!

Ducesa de Cambridge, răvăşitoare la gala Royal Variety Performance. A strălucit din cap până în picioare!

LONDON, UNITED KINGDOM - NOVEMBER 24: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend the Royal Variety Performance at the Palladium Theatre on November November 24, 2017 in London, England. The Royal Variety Performance takes place every year, either in London or in a theatre around the United Kingdom. The event is in aid of the Royal Variety Charity, formally, The Entertainment Artistes Benevolent Fund, of which The Queen is Patron. The money raised from the show helps hundreds of entertainers throughout the UK, who need help and assistance as a result of old age, ill-health, or hard times. (Photo by of Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images)

După ultimele apariţii în  care arăta vizibil obosită şi afectată de programul încărcat şi de cea de-a treia sarcina, Kate Middleton şi-a luat revanşa vineri seara la gala Royal Variety Performance în Londra.

Însoţită de Prinţul William, ducesa a fost de-a dreptul fabuloasă şi a uimit pe toată lumea cu buna dispoziţie, căci a râs toată seara, dar şi cu ţinuta impresionantă pe care a purtat-o, strălucitoare din cap până în picioare.

A fost o gală elegantă, iar hainele de seara au fost vedetele pe covorul roşu. Însărcinată în patru luni, Kate a fost răvăşitoare într-o rochie albastru serenity, brodată toată cu pietre strălucitoare. A arătat incredibil, cu machiajul simplu şi părul aranjat în bucle lejere, dar piesa de rezistenţă a fost cu siguranşa rochia lungă creată special pentru ea de designerul Jenny Packham, o rochie care i-a scos în evidenţă burtica de gravidă tot mai conturată.

Evenimentul s-a desfăşurat la Teatrul Palladium din capitala Marii Britanii, iar Ducesa şi Ducele de Cambridge au fost în centrul atenţiei.

Kate a furat toate privirile şi chiar a socializat cu invitaţii, a zâmbit toată noaptea şi a primit un superb buchet de flori. Desigur, nu au lipsit pantofii cu toc şi nici clutch-ul, un model de geantă de seara de care Kate nu se dezlipeşte, renunţând la majoritatea bijuteriilor, căci însăşi rochia era o bijuterie. A adăugat doar o pereche discretă de cercei şi inelul de logodnă pe care nu îl scoate de pe deget. La braţul soţului său, Prinţul William, îmbrăcat într-un costum negru elegant şi cu papion, Kate a întors toate privirile.

Foto: Getty Images

Modifică Setările