Gossip

Ducesa de Sussex a intrat în concediu de maternitate. Ce nu mai are voie să facă în această perioadă?

Ducesa de Sussex a intrat în concediu de maternitate. Ce nu mai are voie să facă în această perioadă? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Oficial, Ducesa de Sussex se pregăteşte de naşterea primului ei copil. Potrivit Vanity Fair, apariţia de la Commonwealth Day a fost ultima dinainte de marele eveniment.

Aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul lui Kate, Meghan a intrat în concediu de maternitate înainte cu o lună de a naşte. Se pare că evenimentul de luni a fost ultimul la care Ducesa de Sussex a luat parte înainte de a-l aduce pe lume pe bebeluşul regal.

Conform protocolului, până la naşterea bebeluşului, Meghan nu va mai avea nicio apariţie publică, în capacitate oficială. Meghan va putea, în schimb, dacă starea de sănătate îi permite, să participe la întruniri private.

Palatul Buckingham n-a confirmat încă informaţia că Meghan a intrat în concediu de maternitate, dar a precizat că aceasta ”nu mai are programate îndatoriri oficiale”. Asta înseamnă, aşadar, că nu mai mult până când baby Sussex va veni pe lume. Nerăbdători?