Kate & William

Ducesa Kate Middleton detestă o băutură la modă printre vegetarieni. „Nu mai credeţi tot ce citiţi!”

Ducesa Kate Middleton detestă o băutură la modă printre vegetarieni. „Nu mai credeţi tot ce citiţi!” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Băutura foarte la modă pe care Kate Middleton o detestă. Ducesei nu îi este deloc pe plac acest sortiment de lapte vegetal atât de la modă în zilele noastre.

Vine ca alternativă la laptele de vacă şi este alegerea multora, mai cu seamă a persoanelor vegetariene şi vegane. Şi deşi ducesa Kate Middleton este foarte preocupată de sănătate şi un stil de viaţă sănătos, iată că respinge varianta vegetală a laptelui.

Adevărul a ieşit la iveală când ducele şi ducesa de Cambridge au vizitat Coventry Cathedral Rising Café pentru un eveniment caritabil.

Angajaţii cafenelei, după ce au auzit că vor avea oaspeţi regali, au citit despre obiceiurile lor alimentare. Au aflat din presă că ducesa ar prefera laptele de migdale în locul celui obişnuit. Atent să nu-şi supere înalţii oaspeţi, un angajat al cafenelei a pus şi lapte de migdale pe tava de ceai, special pentru ducesă.

Kate s-a văzut, însă, nevoită să-i dezamăgească pe angajaţii cafenelei, spunându-le că zvonul nu era adevărat. Kate le-a făcut cunoscut că, de fapt, nu suportă laptele de migdale, o băutură în vogă printre cei care au un stil de viaţă sănătos.

„Nu mai credeţi tot ce citiţi – nici măcar nu-mi place laptele de migdale”, ar fi spus ducesa, potrivit Express.co.uk.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările