News

Ducesa Kate Middleton - motivul pentru care nu poartă unghiile roşii

Ducesa Kate Middleton - motivul pentru care nu poartă unghiile roşii

Ducesa Kate Middleton este o sursa de inspiratie cand vine vorba despre frumusetea naturala. Cum reuseste sa arate mereu impecabil si ce regula de conduita regala respecta?

Reprezentantele sexului frumos din Familia Regala Britanica urmeaza un set de reguli de stil si frumusete intocmit cu ceva vreme in urma. Chiar si sotia Printului Harry Meghan Markle a trebuit sa se conformeze. Te intrebi ce face mai exact Ducesa Kate Middleton sa-si prelungeasca tineretea si care sunt secrete sale de frumusete? Despre o parte dintre ele am scris mai jos.

Look-ul sau iconic o prinde extrem de bine pe Kate - cel mai probabil si ea este de acord cu acest lucru -, tocmai de aceea nu face schimbari majore in ceea ce priveste culorile machiajului, coafatul parului; insa este capabila sa ofere surprize tuturor fanilor. Daca este sa ne referim la tendintele in materie de manichiura, la acest capitol Kate nu va face niciodata rabat cat va fi reprezentant al Casei Regale Britanice.

In toate fotografiile in care se observa si mainile lui Kate, poti vedea ca manichiura Ducesei are intotdeauna un aspect cat mai natural.

Iată de ce nu poartă unghiile roşii. 

Modifică Setările