News

Ducesa Kate se pregateste sa nasca! A fost internata la ora 6 dimineata!

Ducesa de Cambridge a fost internata, astazi, la ora 6 dimineata, in maternitatea Lindo Wing din Londra, a anuntat, oficial, Palatul Kensingston, precizand ca sotia lui Will se afla in primele ore ale travaliului si ca acesta se desfasoara in mod normal.

In comunicatul palatului se mai afirma ca Ducesa a sosit la spital impreuna cu Printul William, in masina personala. Inca nu stim nimic despre sexul celui de-al doilea bebelus regal, insa e clar ca acesta se va naste in cursul zilei de azi. Mai mult, surse regale citate de presa britanica sustin ca termenul nasterii bebelusului regal a intarziat cu o saptamana.

Asta spre disperarea celor care aşteaptă la porţile maternităţii Lindo Wing din Londra venirea pe lume a unui bebeluş Cambridge, toţi fiind siguri că marele eveniment se va fi întâmplat până azi.

Spre dezamăgirea multora, naşterea bebeluşului n-a vrut să coincidă nici cu marea aniversare de 29 aprilie, a patru ani de la nunta regală a lui William cu Kate.

Cel de-al doilea copil al lui Will si Kate va fi al cincilea nepot al Reginei Elisabeta si al patrulea pe linia de succesiune la tronul britanic.

Foto: Hepta