Royals

Ducii de Cambridge au încălcat protocolul în turneul regal din Canada. Vor repeta isprava la cel din Germania şi Polonia?

Ducii de Cambridge au încălcat protocolul în turneul regal din Canada. Vor repeta isprava la cel din Germania şi Polonia?

De azi într-o săptămână vom avea ocazia de a-i vedea pe Ducii de Cambridge, alături de micuţii lor, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, îmbarcându-se în Londra spre Germania şi Polonia, ţări în care vor merge într-un turneu regal. În turneul din Canada au încălcat protocolul regal Mulţi se-ntreabă, aşadar, dacă lucrurile se vor derula ca-n cazul turneului din Canada, de anul trecut, când – poate nu ştiţi – Ducii de Cambridge au încălcat protocolul regal. Iar dacă vă întrebaţi la ce ne referim, aflaţi că e vorba despre faptul că, potrivit regulilor stabilite în cazul membrilor familiei regale, Prinţul William nu are voie să călătorească în acelaşi avion cu fiul său, Prinţul George. De ce aşa?

Pentru că cei doi sunt următorii în linia de succesiune la tron, iar asta înseamnă că, în cazul unui accident aviatic, ar fi pusă în pericol descendenţa regală. Aşadar, pentru a-i proteja pe succesorii la tronul britanic, ar fi de dorit ca Prinţul William să nu călătorească alături de fiul său. Dar, oare se va întâmpla asta?

Probabil că nu, dat fiind faptul că Ducii de Cambridge au încercat dintotdeauna să se comporte ca o familie cât se poate de normală, chiar dacă asta înseamnă ca din când în când să încalce regulile stabilite de palat.