Royals

Ducii de Cambridge felicitaţi în online pentru că s-au bucurat de venirea pe lume a nepoatei Lilibet. Au fost printre primii membri ai familiei regale care au distribuit vestea

Ducii de Cambridge felicitaţi în online pentru că s-au bucurat de venirea pe lume a nepoatei Lilibet. Au fost printre primii membri ai familiei regale care au distribuit vestea camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Încă o dată, ducii de Cambridge îşi arată fineţea şi rafinamentul. Deşi între prinţii William şi Harry situaţia nu este tocmai roz, Kate şi Will au fost printre primii membri ai familiei regale care au distribuit vestea cu mare bucurie.

Fanii i-au felicitat pe cei doi duci pentru atitudinea lor frumoasă, lipsită de orice ranchiună. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut vineri, 4 iunie, la spitalul Santa Barbara din SUA.

Însă abia duminică ducii de Sussex au dat vestea cea mare. Felicitările au curs de îndată, iar Kate şi William au scris şi ei la puţin timp după: ”Suntem încântaţi de venirea pe lume a micuţei Lili. Felicitările noastre pentru Harry, Meghan şi Archie” au scris ducii de Cambridge.

Mesajul lor a fost însoţit şi de o fotografie cu cei trei în grădină la Montecito, pe vremea când Meghan era însărcinată.

Fanii i-au aplaudat pe regali, primii urmaşi ai tronului după prinţul Charles: ”Felicitări ducilor de Cambridge pentru amabilitate şi generozitate”, au scris aceştia.

De asemenea, inclusiv Familia Regală a postat pe Instagram, felicitându-i pe ducii de Sussex pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Foto: Profimedia şi Instagram

Comentarii

Modifică Setările