News

Ducii de Cambridge şi de Sussex, la primul eveniment după surprinzătorul documentar regal. William şi Kate au stat în primul rând, iar Harry şi Meghan, în spate

Ducii de Cambridge şi de Sussex, la primul eveniment după surprinzătorul documentar regal. William şi Kate au stat în primul rând, iar Harry şi Meghan, în spate camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cei doi prinţi şi soţiile lor au participat pentru prima dată la un eveniment oficial de când Harry şi Meghan s-au plâns în mod public că simt o presiune mediatică foarte mare şi au recunoscut că există o distanţare între fraţii regali.

Ducii de Sussex au stat în rândul al doilea, în spatele prim ministrului Boris Johnson şi al iubitei sale, Carrie, în timp ce William şi Meghan au ocupat locuri în primul rând, lângă Regina Marii Britanii. Cele două cupluri regale au participat la Royal British Legion Festival of Remembrance, care a avut loc la Royal Albert Hall în Londra.

Toate privirile au fost îndreptate către cei doi fraţi regali şi soţiilor lor, având în vedere că a fost pentru prima dată când aceştia şi-au făcut apariţia în public după difuzarea documentarului regal, în care Harry a recunoscut că el şi fratele lui se află pe drumuri diferite în momentul de faţă, iar Meghan a declarat că rigiditatea britanică dăunează grav psihicului. După astfel de afirmaţii surprinzătoare, fratele cel mare al lui Harry s-a declarat, în mod neoficial, îngrijorat cu privire la Harry.

Regina Elisabeta a II-a i-a invitat pe Ducii de Cambridge şi pe cei de Sussex la acest eveniment pentru a rememora sacrificiul pe care militarii britanici l-au făcut pe câmpul de luptă, pentru a comemora victimele războiului.

Modifică Setările