Royals

Ducii de Cambridge şi prinţii norvegieni, în ţinute de schi la un eveniment sportiv

Ducii de Cambridge şi prinţii norvegieni, în ţinute de schi la un eveniment sportiv

OSLO, NORWAY - FEBRUARY 02: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge arrive at Holmenkollen ski jump, where they will take a short tour of the museum before ascending to the top of ski jump to talk with and observe junior ski jumpers from Norway’s national team on day 4 of their visit to Sweden and Norway on February 2, 2018 in Oslo, Norway. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Turneul nordic al Ducilor de Cambridge a ajuns la final, după ultima lor apariţie în Oslo, Norvegia, Kate şi William vizitând celebra bază de schi de la Holmenkollen.

Cu această ocazie, cei doi, însoţiţi de Prinţul Haakon şi Prinţesa Mette Marit, i-au urmărit în acţiune pe tinerii săritori cu schiurile norvegieni. Având în vedere că temperaturile au atins minus 7 grade celsius, toţi cei patru prinţi au îmbrăcat ţinute de schi, care de care mai colorate şi şic.

Cel mai mult a ieşit în comun Ducesa de Cambridge, care a purtat o geacă alb-roşie de la  Kjus, în valoare de 650 de lire sterline, la care a asortat o căciulă albă de schi, în valoare de 30 de lire sterline.

La rândul lor, Prinţul William, Prinţul Haakon şi soţia lui, Mette-Marit, au purtat ţinute de schi din cap până-n picioare şi căciuli asortate.

Înainte de eveniment, Ducii de Cambridge au luat prânzul cu cuplul regal moştenitor din Norvegia la reşedinţa oficială a acestora, Skaugum Estate.

Foto: Getty Images

Modifică Setările