News

Ducii de Sussex, la premiera filmului The Lion King. Ce sfaturi au primit proaspeţii părinţi, Meghan şi Harry, de la Beyonce şi Jay-Z?

Ducii de Sussex, la premiera filmului The Lion King. Ce sfaturi au primit proaspeţii părinţi, Meghan şi Harry, de la Beyonce şi Jay-Z? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Aseară a avut premiera filmului The Lion King, la care au fost prezente două dintre cele mai faimoase cupluri din lume – Beyonce şi Jay-Z, dar şi Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ca părinţi ai lui Blue Ivy şi ai gemenilor Rumi şi Sir, cântăreaţa şi celebrul rapper s-au simţit îndreptăţiţi să le ofere Ducilor de Sussex sfaturi despre viaţa cu copii.

Meghan (37) şi Harry (34) au primit sfaturi părinteşti de la Beyonce şi Jay-Z, la premiera europeană a filmului The Lion King, din Leicester Square. Cântăreaţa i-a spus ducesei că Archie e “atât de frumos”, în timp ce Jay-Z a ţinut să prezcizeze că e necesar, ca proaspeţi părinţi, să îşi găsească, cât de des posibil, timp şi pentru ei.   

Ducesa a uimit audienţa cu o rochie neagră, creată de designerul Jason Wu, care a costat 3.454 de lire sterline.

Apariţia poaspetei mămici la această premieră este cea de-a treia apariţie a ei în public de săptămâna aceasta. Meghan a provocat rumoare weekendul trecut, când şi-a botezat fiul, dar a refuzat să spună cine au fost naşii micuţului.

Cu toate că se află încă în concediu maternal, Meghan şi-a făcut a doua apariţie publică într-un singur weekend. Sămbătă a fost în tribuna finalei de la Wimbledon, pentru a privi meciul dintre prietena ei, Serena Williams şi tenismena noastră, Simona Halep, iar ieri, duminică, Markle a mers, însoţită de soţul ei, la premiera filmului The Lion King.

Meghan, la meciul Simonei Halep, din weekend

Modifică Setările