Meghan & Harry

Ducii de Sussex, puşi din nou la zid: „Sunt lipsiţi de graţie! Prinţesa Diana ar fi fost îngrozită“

Ducii de Sussex, puşi din nou la zid: „Sunt lipsiţi de graţie! Prinţesa Diana ar fi fost îngrozită“

Oricât ar încerca Meghan Markle şi Prinţul Harry să se facă plăcuţi de britanici şi de angajaţii casei regale, se pare că Ducilor de Sussex nu le iese deloc acest lucru.

Potrivit unor noi declaraţii apărute în presa din Marea Britanie, problemele Ducilor de Sussex o au la bază pe Meghan Markle, care nu reuşeşte deloc să se îndepărteze de apucăturile pe care le-a învăţat atunci când era actriţă la Hollywood.

Lady Colin Campbell, o biografă în vârstă de 69 de ani, care a scris mai multe cărţi despre familia regală din Marea Britanie, a lansat un atac dur la adresa lui Meghan Markle, dar şi a Prinţului Harry, afirmând că Prinţesa Diana nu ar fi fost deloc de acord cu ceea ce fac Ducii de Sussex.

„Prinţesa Diana ar fi fost îngrozită de comportamentul lor. Ea a fost destul de inteligentă încât să ştie când să se dea în spectacol. Ştia cât de important este să fii graţios, în timp ce Meghan şi Harry, ca extensie a ei, etalează un anumit şarm atunci când le convine, dar în rest sunt lipsiţi de graţie. Comportamentul lui Meghan arată că nu înţelege şi nu apreciază ce înseamnă să faci parte din familia regală. Nu ştiu cine se crede, comportându-se aşa. Meghan şi Harry sunt pretenţioşi şi îi privează pe fanii regali de unele lucruri cu care aceştia erau obişnuiţi“, a spus Lady Colin Campbell pentru Daily Mail.