Royals

Ducii de Sussex şi-au serbat prima aniversare a mariajului lor făcând publice fotografii nemaivăzute de la nuntă FOTO & VIDEO

Ducii de Sussex şi-au serbat prima aniversare a mariajului lor făcând publice fotografii nemaivăzute de la nuntă FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Pe 19 mai 2018, Prinţul Harry şi Megan Markle şi-au unit destinele, iar, la fix un an de la ceremonia lor nupţială, proaspeţii părinţi au postat, pe contul lor de Instagram, imagini nemaivăzute din ziua cea mare (vezi Galeria foto).

Pe pagina de Instagram a Ducilor de Sussex, cuplul regal a postat un montaj al nunţii lor de anul trecut, având o coloană sonoră emoţionantă, melodia This Little Light of Mine.   

“Astăzi marcăm un an de la nunta Ducilor de Sussex. Alteţele Lor au schimbat jurăminte de dragoste în Capela St. George, de pe proprietatea Castelului Windsor, pe 19 mai 2018”, a fost anunţul postat pe Instagram.

“Melodia This Little Light of Mine a fost aleasă chiar de cuplu. Sperăm să vă bucuraţi de retrăirea momentelor din timpul ceremoniei şi de fotografiile din culisele zilei celei mari”, a continuat mesajul online.

Imaginile alb-negre din clip sunt însoţite de un mesaj personal din partea lui Meghan şi a lui Harry: “Mulţumim pentru toată dragostea şi tot sprijinul tuturor celor din întreaga lume. Fiecare dintre voi aţi făcut această zi chiar şi mai însemnată decât a fost.”

Prinţul Harry şi Meghan Markle sărbătoresc prima aniversare a mariajului lor în cel mai frumos mod cu putinţă, Ducii de Sussex devenind părinţii micuţului Archie Harrison Mountbatten-Windsor chiar în cursul aceastei luni.

Dă click mai jos pentru a urmări clipul de la nunta Ducilor de Sussex!

https://www.instagram.com/p/BxotAfKgy1o/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto - Instagram, Getty Images