Meghan & Harry

Ducii de Sussex, toxici şi cruzi cu angajaţii lor? Răfuielile porneau de la lucruri mărunte, precum dorinţa lui Meghan de a păstra rochiile de designer primite cadou

Ducii de Sussex, toxici şi cruzi cu angajaţii lor? Răfuielile porneau de la lucruri mărunte, precum dorinţa lui Meghan de a păstra rochiile de designer primite cadou camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Războiul dintre Casa regală britanică şi Meghan Markle a început şi promite să fie unul de lungă durată.

Înainte ca interviul acordat de aceasta şi de Prinţul Harry lui Oprah să fie difuzat, pe 7 martie, Palatul Buckingham a ieşit la contraofensivă. Nu direct, ci prin intermediul unor foşti angajaţi ai Ducesei de Sussex, din perioada în care aceasta trăia şi locuia la Palatul Kensington, în 2018, care o acuză pe Meghan de comportament umilitor şi hărţuire emoţională, din postura ei de şef. 

Este vorba de doi asistenţi personali ai ducesei şi o altă angajată, acuzaţiile fiind făcute zilele trecute în ziarul The Times, iar în urma lor, casa regală a promis că va face o anchetă internă pentru a descoperi adevărul. În ceea ce o priveşte pe Meghan, avocaţii acesteia au declarat că informaţiile sunt cât se poate de false şi că vor să distragă atenţia de la momentul mult comentatului interviu acordat lui Oprah Winfrey.

Surse apropiate cazului susţin că neînţelegerile dintre şefa Meghan şi angajaţii ei de la palat porneau de la lucruri oarecum nesemnificative, precum dorinţa ei de a păstra ţinutele scumpe de designer şi bijuteriile care i se trimiteau cadou, la palat. Era vorba despre cutii întregi cu rochii şi accesorii de tot felul, primite încă de când aceasta s-a mutat la Kensington, în calitate de iubită a Prinţului Harry. Sursele citate de publicaţia The Sun susţin că a avut loc un adevărat scandal între fosta actriţă şi stafful de la palat, atunci când i s-a spus că păstrarea acestor cadouri scumpe ar fi o gravă încălcare a protocolului regal.

Ducesa despre care se ştie foarte bine că iubeşte hainele de designer a avut mari probleme în a înţelege că un membru al familiei regale nu se comportă ca un actor de la Hollywood şi nu dă bine să păstreze toate aceste ţinute primite pe gratis. 

Cât despre casa regală, aceasta a declarat cât se poate de clar că toate aceste acuzaţii aduse lui Meghan şi lui Harry n-au pornit de la ei şi că le aud, la rândul lor, pentru prima oară. Cel puţin zece foşti şi actuali angajaţi ai Palatului Kensington sunt dispuşi să depună mărturie în ancheta internă lansată de casa regală pentru a clarfica acuzaţiile de bullying aduse Ducilor de Sussex. 

Comentarii

Modifică Setările