Meghan & Harry

Ducii de Sussex vor petrece Valentine`s Day separaţi. Iată de ce!

Ducii de Sussex vor petrece Valentine`s Day separaţi. Iată de ce!

E primul an în care vor sărbători iubirea în calitate de cuplu căsătorit. Din păcate, nu o vor face împreună, căci Meghan va rămâne în Londra, în timp ce Harry va fi plecat departe de casă.

Prinţul Harry are planuri speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor, însă, din păcate, nu o implică şi pe soţia lui însărcinată, Meghan Markle. Potrivit informaţiilor furnizate de palat, Harry va petrece ziua cu Marina Regală pe ţărmurile îngheţate ale Norvegiei.

Prinţul Harry o va lăsa pe soţia lui, Meghan, acasă în Londra, pentru a avea parte de orice îngrijire necesară, în timp ce el va pleca în nord pentru a-i vizita pe militarii care staţionează la 320 de kilometri de Cercul Polar arctic.

În calitate de capitan general al regimentului, Harry va urmări un exerciţiu tradiţional, anual, care a pregătit peste 16.000 de militari încă din 1969. Anul acesta va fi cel de-al 50-lea de când se ţine acest exerciţiu militar.

Harry a primit acest rol de la bunicul său, Prinţul Philip, în luna decembrie a anului 2017. Pe atunci, soţul reginei renunţa la patronaje pentru a-şi pregăti retragerea din viaţa publică.