Fashion

Duel vestimentar. Prima-doamnă Melania Trump vs. Prima-doamnă a Coreei de Sud. Cine a avut cel mai stylish outfit?

Duel vestimentar. Prima-doamnă Melania Trump vs. Prima-doamnă a Coreei de Sud. Cine a avut cel mai stylish outfit? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Joi, cuplul prezidenţial american a fost gazdă pentru oficialii coreeni. Preşedintele Moon-Jae-in şi prima-doamnă Kim-Jung-soo au fost primiţi de către Melania şi Donald Trump la Casa Albă.

A fost, aşadar, o nouă ocazie pentru ca Melania Trump să etaleze o ţinută prezidenţială, demonstrându-şi încă o dată simţul estetic bine dezvoltat. Prima-doamnă a Americii a ales, de data aceasta, un outfit într-o culoare vibrantă, semnat de Louis Vuitton, designer pe care îl poartă adesea. În valoare de 4,750 de dolari, trench coat-ul a fost de efect pentru o asemenea apariţie. Melania şi-a completat look-ul cu bine ştiuţii pantofi Christian Louboutin, cu tocuri înalte, şi cu o curea neagră, asortată.

La fel de elegantă a fost, însă, şi prima-doamnă a Coreei de Sud, Kim-Jung-soo. Ea a ales să poarte un outfit nude, însă nu mai puţin stylish. Cu un trench lung şi o rochie din acelaşi material, ţinuta primei-doamne a fost una elegantă şi potrivită pentru vârsta acesteia. Şi-a completat look-ul cu perle discrete, pantofi stilettos nude şi un clutch asortat. Aşadar, cine vi se pare că iese învingătoare din acest duel stilistic?

Modifică Setările