News

Duelul posterioarelor goale pe covorul roşu al Galei Met

Au plătit 25.000 de dolari pe un bilet la evenimentul caritabil de mare opulenţă, Met Gala, pentru a ne agresa visual cu rochiile lor, fie că au respectat sau nu dress code-ul de anul acesta: China: Through The Looking Glass.

Interesant este că cele mai voluptuoase vedete din showbiz au fost şi cele care s-au întrecut în a se dezbrăca pe covorul roşu al Muzeului Metropolitan din New York, de parcă tema galei ar fi fost, de fapt, Butt Naked.

Să vedem cine a lăsat audienţa cu gura căscată la acest eveniment cu ştaif.

Click pe următoarea!

Beyonce a vrut să omoare de tot concurenţa (vezi Kim K.) şi-a venit, pe româneşte, goală. Căci acea pânză de păianjen cu pretenţie de rochie nu se poate chema îmbrăcăminte. Creaţia cu vedere la tot ceea ce poate arăta soţia lui Jay-Z este semnată Givenchy.

Click pe următoarea!

Aproape că ne pare rău de Kim Kardashian. Femeia s-a dezbrăcat degeabă, căci n-a avut nicio şansă în faţa rivalei Beyonce, în rochia ei semi transparentă Roberto Cavalli, cu trenă din pene. Mai mult, efectul ţinutei sale n-a fost cel scontat, căci starleta pare şi mai îndesată decât este în mod normal. Fundul gol i l-am mai văzut, nu este o noutate.

Click pe următoarea!

Ceea ce ne duce la Jennifer Lopez şi rochia ei cu paiete, creaţie Versace. Sincer, nu ştim cu ce să începem: cu bucata de material paietat de pe fund, cu efect de scutec sclipitor, sau cu vederea generoasă la aripioarele pe măsură ale divei…

Click pe următoarea!

Jumătate de fund a arătat, aseară, şi Miley Cyrus, dacă te uitai la rochia ei Alexander Wang din unghiul potrivit. Privitorul n-a avut, bănuim, nimic de reproşat în această privinţă.

Foto: Getty Images

Modifică Setările