News

După ani de ranchiună, Kobe Bryant încerca o împăcare istorică cu tatăl său

După ani de ranchiună, Kobe Bryant încerca o împăcare istorică cu tatăl său camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Deşi era faimos şi bogat, fostul star NBA suferea din cauza relaţiei conflictuale cu familia sa.

De aproape două decenii, Kobe Bryant se rupsese de familia sa, care nu era de-acord cu relaţia lui cu Vanessa Laine, de origine mexicană. Chiar şi după patru copii cu aceasta şi după ce a demonstrat că mariajul lui a supravieţuit unui scandal de hărţuire sexuală, părinţii lui Kobe nu au reuşit să se apropie prea mult de nora lor - pe care o considerau prea tânără şi prea "albă" la momentul căsătoriei din 2001.

De altfel, ruptura propriu-zisă s-a produs odată cu refuzul familiei Bryant de-a participa la nuntă. Ulterior, Kobe nu i-a mai contactat decât la botezul primei sale fiice, Natalia, născută în 2003.

Din păcate, Joe şi Pam Bryant aveau să-şi dezamăgească din nou fiul - unul dintre cei mai iubiţi baschetbalişti ai tuturor timpurilor - în 2013, când au scos la licitaţie, fără ştirea lui, câteva dintre obiectele lui personale, printre care două uniforme de liceu şi două inele Los Angeles Lakers pe care le avea de la campionatul din 2000.

Aceeaşi relaţie rece a avut-o şi cu cele două surori ale sale, pe care deşi le considera "foarte deştepte şi educate", le mustra pentru dependenţa financiară pe care o aveau faţă de el.

În ultimul timp, însă, tot Kobe încerca o reapropiere de familie, fiind văzut în compania tatălui său, Joe Bryant - la rândul său, fost jucător NBA şi antrenor în WNBA. Potrivit fostului antrenor al lui Kobe, Wayne Slappy, tată şi fiu au avut parte recent de un moment emoţionant. "Mi-amintesc că eram cu el pe un teren din Santa Barbara şi l-am văzut îmbrăţişându-şi tatăl. Se vedea clar cât de mult se iubesc din felul în care se priveau şi-şi zâmbeau", a declarat Slappy pentru "New York Post".

Modifică Setările