News

După ce a slăbit 50 de kg, Ozana Barabancea vrea să se schimbe asta la ea!

După ce a slăbit 50 de kg, Ozana Barabancea vrea să se schimbe asta la ea!

Ozana Barabancea a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimul an, ajungând să slăbească peste 50kg şi să îşi schimbe radical stilul de viaţă. Primul pas a fost intervenţia de micşorare de stomac, cu ajutorul căreia a reuşit să scape de kilogramele în plus, însă acum stilul ei de viaţă s-a schimbat semnificativ. În ceea ce priveşte alimentaţia, Ozana Barabancea a decis că cel mai corect şi eficient mod prin care poate să mănânce cât se poate de sănătos este să urmeze Cursul de Tehnician Nutriţionist marca Fitness Education School. 

Pentru a se menţine şi a arată din ce în ce mai bine, jurată de la “Te cunosc de undeva” are o viaţă activă, frecventand sala de fitness de câteva ori pe săptămâna. Trecând printr-o operaţie bariatrica, Ozana a realizat cât de importantă este alimentaţia corectă şi echilibrată pentru noul ei stil de viaţă şi îşi doreşte să acumuleze cât mai multe informaţii legate de nutriţie, atât cât să o ajute să ajungă la greutatea dorită şi să se menţînă în formă.

Din acest motiv a ales să urmeze Cursul de Tehnician Nutriţionist din cadrul Fitness Education School.“Arăt bine , ştiu ! Am slăbit armonios . Dar simt că mai am unele lucruri de pus la punct . Şi anume cum să mănânc corect astfel încât să păstrez ceea ce am obtinut ! A trecut peste un an de la operaţie şi vreau să am noţiuni clare despre combinarea alimentelor . Ştiu că bariatricii au reguli stricte de mâncat şi îmi este util un curs de tehnician nutriţionist şi am să învăţ cele mai sănătoase combinaţii pentru a mă hrăni. Pentru mine , o bariatrica, hrană este o prioritate . Simt că am ales ce e bun ! Am decis să urmez cursul de Tehnician Nutriţionist de la Fitness Education School pentru că am nevoie de toate informaţiile pe care le pot acumula cât să ştiu să mă hrănesc corect şi sănătos”, spune Ozana.

Modifică Setările