Vedete

După ce a slăbit spectaculos, Răzvan Popescu s-a prezentat într-o formă uimitoare la OK! Rooftop Party VIDEO

După ce a slăbit spectaculos, Răzvan Popescu s-a prezentat într-o formă uimitoare la OK! Rooftop Party VIDEO

După ce a reuşit să slăbească peste 50 de kilograme, vedeta de la Radio Zu şi Antena Stars ne-a povestit care sunt noutăţile din viaţa lui şi cum va arăta vacanţa sa de vară.

Răzvan Popescu a întors toate privirile la OK! Rooftop Party. Cu aceeaşi energie, cu acelaşi vibe pozitiv, dar cu o siluetă nouă, omul de radio şi televiziune a stârnit curiozitatea celor din jur, care au vrut să afle secretul slăbirii sale spectaculoase.

"Am inspirat pe foarte mulţi oameni cu faza asta cu slăbitul şi mi-aş dori să inspir în ideea în care oamenii care vor să slăbească să încerce să aleagă varianta dietei, în detrimentul operaţiei. Am fost foarte des întrebat dacă m-am operat. Nu m-am operat, am fugit de treaba asta şi cred că e bine să încercaţi, în primul rând, dietă şi după aceea, dacă nu se poate altă variantă, operaţia."

Matinalul de la Antena Stars va intra în curând în vacanţă, iar vara aceasta vine cu o surpriză: "Eu şi soţia mea suntem naşi în Franţa. Năşim un cuplu de români stabiliţi acolo şi o să fie o experienţă interesantă, mai ales că nunta are loc la o biserică românească din Grenoble. Iar Franţa are un acel vino-ncoa, iar noi românii ne regăsim foarte mult în ce se întâmplă acolo, pentru că ne-a fost inoculată o parte din educaţia franceză."

Şi, pentru că vara abundă în evenimente muzicale, iar Răzvan Popescu, ca om de radio, e la curent cu toate informaţiile, am vrut să aflăm ce spune despre marile festivaluri din România (vezi video).

Comentarii

Modifică Setările