News

După ce a slăbit spectaculos şi este de nerecunsocut, Monica Anghel are parte de o nouă provocare: „Grijă mare“

După ce a slăbit spectaculos şi este de nerecunsocut, Monica Anghel are parte de o nouă provocare: „Grijă mare“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În ultimele săptămâni, Monica Anghel a fost destul de activă pe internet, iar fanii au rămas plăcut uimiţi de aspectul fizic al artistei. Mai mult decât atât, recent ea a susţinut un concert la Piteşti, iar publicul a aplaudat-o minute în şir, atât pentru prestaţie, cât şi pentru ambiţia de a slăbi.

Zilele trecute, jurnaliştii de la Click notau că Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme în 10 luni, după ce s-a apucat de sport şi a ţinut dietă. Mai mult decât atât, pentru a nu se îngrăşa la loc, ea face analize o dată la trei luni.

După ce a reuşit să slăbească, artista a mai primit o veste bună, datorată tot ambiţiei foarte mari pe care o are. În urmă cu ceva vreme, ea s-a apucat de şcoala de şoferi pentru categoria BE, iar ieri a reuşit să-şi ia permisul!

„Am terminat şcoala de şoferi pentru categoria BE ! Profesor mi- a fost bunul şi vechiul meu prieten Marius Bobi Deneş! Grijă mare“, a scris Monica Anghel pe Facebook.