Vedete

După ce Oana Zăvoranu a fost numită director de comunicare al Primăriei sectorului 5, încă o vedetă intră în echipa lui Piedone

După ce Oana Zăvoranu a fost numită director de comunicare al Primăriei sectorului 5, încă o vedetă intră în echipa lui Piedone camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Primarul sectorului 5 face o adevărată echipă de vedete la primărie. Încă o celebritate este angajată, după Oana Zăvoranu.

Potrivit comunicărilor oficiale, actriţa Eugenia Şerban va intra în echipa consilierilor primarului Cristian Victor Popescu Piedone. Ea îngroaşă rândurile vedetelor angajate la Primăria sectorului 5. Ce funcţie a primit?

„Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone, îşi consolidează echipa personală. Începând de astăzi, din echipa sa de consilieri, face parte şi cunoscuta actriţă Eugenia Şerban, ea urmând să ofere edilului consultanţă pe probleme culturale, inclusiv în ceea ce priveşte activitatea Centrului Cultural şi de Tineret “Ştefan Iordache” – instituţie aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local a Sectorului 5”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 pe Facebook.

„Mă bucură faptul că locuitorii Sectorului 5 vor putea beneficia de talentul şi expertiza unui actor de talia Eugeniei Şerban. Aşa cum ştim cu toţii, ea este o învingătoare! Iar proiectele pe care le vom pune în practică împreună nu vor putea fi decât de succes pentru membrii comunităţii Sectorului 5”, a declarat primarul Cristian Victor Popescu Piedone.

Eugenia Şerban a acordat recent un interviu revistei OK!Magazin şi îl puteţi accesa AICI.

Actriţa este primul şi singurul doctor în actoria de film şi televiziune din România, un domeniu în care a şi cunoscut din plin succesul, în seriale ca Inimă de ţigan sau Aniela. Dar pentru că viaţa bate filmul, cel mai greu rol al ei a fost pe scena propriei vieţi, atunci când a primit, în 2019, cruntul diagnostic de cancer ginecologic şi la sân.

Lecţia ei de viaţă este cel mai bun impuls pentru ca fiecare femeie să-şi respecte promisiunea de a merge anual la controalele de rutină. Iar dincolo de acest imbold, vezi portretul unui învingător, o femeie superbă, cu o forţă uluitoare, care emană un entuziasm ce răzbate şi din imagini (realizate cu atâta uşurinţă, în doar câteva minute, într-o joacă frumoasă!), o femeie care poate spune azi, cu zâmbetul pe buze: „Nu m-am schimbat, sunt aceeaşi Eugenia Şerban!“.

Foto: Arhivă şi Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările