Vedete

După despărţirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină se reinventează. Actriţa arată ca pe vremea telenovelelor!

După despărţirea de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină se reinventează. Actriţa arată ca pe vremea telenovelelor! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Traversează o perioadă grea, cu multe întrebări şi incertitudini, dar şi cu schimbări notabile. Iat-o pe fosta vedetă din telenovelel de Acasă TV revenind la imaginea de odinioară.

Cu siguranţă, după un mariaj de aproape 12 ani şi cu o fiică de 10 ani, situaţia nu poate fi uşoară pentru Ioana Ginghină, care a recunoscut recent că mariajul ei cu actorul Alexandru Papadopol a ajuns la final. Chiar azi, într-o postare pe blogul personal, actriţa a vorbit despre încercările prin care a trecut şi despre faptul că a apelat la ajutorul unui psiholog.

"Chiar de ziua mea, anul trecut, în septembrie, mi-am făcut cadou o vizită la psiholog… De ce mai exact? Somnul era din ce în ce mai prost şi începusem să iau cu pumnul pastile de plante recomandate de unul şi altul, dar care nu îşi făceau efectul. Adormeam relativ repede, însă mă trezeam după 2-3 ore şi se trezea şi a mea minte, plină cu gânduri şi scenarii care mai de care, apoi urma nodul în stomac care nu mă mai lasa de mult să mănânc şi gata cu somnul. Şi asta se întâmpla noapte de noapte", a dezvăluit Ioana Ginghină pe blogul personal.

"Nu este uşor, mai ales când eşti 24 din 24 alături de un suflet care se agaţă cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment eşti tu, mama, deci trebuie să-i araţi că viaţa merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoşi şi că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aş putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situaţii. Şi da, ea, Ruxi, această fetiţa de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine şi nu mă lasă să mă prăbuşesc. O face inconştient, căci nu ştie exact ce e în sufletul meu, dar exact această naivitate a ei şi multitudinea ei de dorinţe îmi dă atâta speranţă", a mai mărturisit actriţa în aceeaşi postare.

Dar Ioana Ginghină ne dovedeşte că este o femeie puternică şi dispusă să se reinventeze. Având-o pe fiica sa, Ruxandra, drept aliatul ei cel mai puternic în această "nouă lume", actriţa îşi acordă mai multă atenţie decât în ultimii ani, iar asta se vede pe toate planurile. Nu doar că a ajuns la formele de odinioară care au consacrat-o în telenovelele de la Acasă TV, dar socializează mai mult şi e tot mai activă, în paralel cu proiectele sale în teatru şi cursurile de la Mini Art Show, şcoala ei de actorie.

Ne-am luat deja vacanţa în Grecia, pentru că încerc să nu-i schimb obiceiurile ca să nu simtă vreo mare schimbare deocamdată. Cumva am zis să ţin aceleaşi ritualuri pe care le avea, iar noi mergeam în fiecare an acolo. După aia, ne-am gândit să plecăm să vizităm Sri Lanka pentru că am auzit atâtea despre, e pe lista noastră. Acum îmi doresc să călătoresc. Mă redescopăr, merg şi la psiholog. Contează să te simţi bine”, a declarat Ioana pentru click.ro.
 
De asemenea, recunoaşte că este pregătită să întâlnească un alt bărbat care s-o facă fericită, un ”prinţ pe cal alb”, cum îl numeşte ea. ”Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a declarat Ioana într-un interviu acordat click.ro.