News

După incidentul Mirelei Vaida, Cristina Şişcanu a rememorat propria ei întâmplare şocantă. Lucra tot la Acces Direct: ”Am mers să fac un reportaj cu bucătarii Madonnei”


După incidentul Mirelei Vaida, Cristina Şişcanu a rememorat propria ei întâmplare şocantă. Lucra tot la Acces Direct: ”Am mers să fac un reportaj cu bucătarii Madonnei”

Cristina Şişcanu

Incidentul prin care a trecut Mirela Vaida în platoul Acces Direct, unde a fost atacată de o străină, i-a şocat pe toţi colegii de breaslă. Cristina Şişcanu ne-a povestit experienţa neplăcută prin care a trecut ea, pe vremea când lucra, culmea, la aceeaşi emisiune. Protagoniştii au fost bucătarii Madonnei, pe care Cristina a încercat să-i intervieveze. Lucrurile au luat, însă, o întorsătură dramatică, iar vedeta a trebuit să fugă.

Zilele trecute, un incident fără precedent în România frapa întregul showbiz: Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie necunoscută, care, trecând de pază, a intrat în platou şi a încercat să o lovească cu o piatră. Din fericire, prezentatoarea Acces Direct a scăpat nevătămată, dar terifianta sa experienţă a lansat un semnal de alarmă pentru alte vedete.

incident Acces Direct Mirela Vaida

Cristina Şişcanu ne-a împărtăşit propria experienţă înfricoşătoare, petrecută pe vremea când lucra ca reporter la Acces Direct. E vorba de anul 2009, când Madonna a venit să concerteze la Bucureşti, artista sosind cu un staff impresionant, din care nu au lipsit bucătarii săi personali. Tocmai aceşti bucătari i-au dat Cristinei motive de spaimă. 

”Îmi pare nespus de rău de incidentul prin care a trecut Mirela Vaida, bine că nu s-a întâmplat nimic şi s-a ales doar cu această sperietură, peste care va trece, ea este o persoană foarte puternică. Într-adevăr, ca persoană publică, te expui unor riscuri de genul acesta.

Eu mi-amintesc că am trecut printr-un moment de teamă pe vremea când eram reporter. Am luat o cameră ascunsă şi am mers să fac un reportaj cu bucătarii Madonnei, la vizita Madonnei în România. Am mers la Parcul Izvor, acolo unde se făceau pregătirile pentru concert şi unde fusese instalată şi bucătăria pentru Madonna. Se spunea că artista mănâncă doar anumite lucruri şi a venit cu bucătarii ei. Apropo, tot la Acces Direct lucram pe vremea aceea. Cu camera ascunsă, am reuşit să intru în discuţie cu bucătarii, a fost foarte tare pentru că la început au fost foarte drăguţi, au început să-mi povestească ce meniu îi pregătesc Madonnei pentru ziua respectivă. Îi pregăteau homar, mi-au adus şi mie un homar. Eu eram însoţită de un coleg de la Acces Direct, tot un reporter, dar şi el era foarte fricos”, a relatat pentru OK! Magazine Cristina Şişcanu. 

incident Acces Direct

Dacă povestea se termina aici, toată lumea pleca fericită acasă. Din păcate, brusc, situaţia s-a schimbat cu 180%.

”Au fost foarte drăguţi, dar apoi au început să se poarte destul de urât, colegului meu i-au cerut droguri, iar mie au început să-mi facă diverse avansuri. În acel moment m-am speriat şi am rupt-o la fugă, aveam maşina parcată destul de departe, am alergat de mama focului. Bucătarii nu a venit după noi, dar pe moment ne-a fost frică, pentru că deveniseră destul de insistenţi. Când i-au cerut colegului meu ”droguri şi bere” şi mie au început să-mi facă avansuri, atunci chiar mi s-a făcut teamă”, ne-a povestit Cristina Şişcanu. 

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările