Multimedia

După mult timp, Compact revine cu o nouă piesă

După mult timp, Compact revine cu o nouă piesă

După toate controversele şi schimbările în componenţa sa, povestea legendarei formaţii Compact continuă alături de casa de discuri MediaPro Music. Formaţia alcătuită din Paul Ciuci - voce, chitară, Cătălin Tuta - Popescu - clape, voce, Ionuţ "John" Micu – tobe şi Lucian "Lucas" Iluţ – bas lansează single-ul „Doare al naibii de tare", piesă compusă de către Paul Ciuci.

„Un artist are pe lângă satisfacţia unei vieţi profesionale reuşite şi o parte mai puţîn luminoasă, aceea a renunţării la viaţă personală care este uneori al naibii de dureroasă! Această este ideea de la care a pornit cântecul "Doare al naibii de tare'.", declara Compact.

Videoclipul melodiei „Doare al naibii de tare" este regizat de către Richard Stan şi a fost filmat pe parcursul unei zile în unele dintre cele mai frumoase locuri din România, marcând astfel călătoria frumoasă a trupei Compact.

Înfiinţată în 1977, la Cluj, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România. În 1981, şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor; un început de drum, în care compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului şi timbrului aparte.  Un nume de referinţă în industria muzicală românească, formaţia Compact are la activ sute de concerte, turnee, melodii, premii muzicale, dar şi melodii ce vor rămâne în manualul de muzică românească.

Modifică Setările