News

După nunta cu Pastramă, Brigitte dezvăluie dacă este gravidă: „Am trecut printr-un ciclu complet de tratament“

După nunta cu Pastramă, Brigitte dezvăluie dacă este gravidă: „Am trecut printr-un ciclu complet de tratament“

A trecut mai puţin de o săptămână de când Brigitte a devenit doamna Pastramă, iar toată lumea întreabă dacă vedeta este gravidă, ştiut fiind faptul că atât ea, cât şi Florin, îşi doresc foarte mult un copil.

Brigitte şi Florin Pastramă au vorbit despre urmaşi încă de când erau concurenţi la „Ferma“, iar relaţia lor era la început, astfel că toată lumea aşteaptă să-i vadă părinţi. Prezenţi în studioul emisiunii „Vorbeşte lumea“, Brigitte şi Florin Pastramă au vorbit despre posibila sarcină a vedetei, afirmând că Brigitte a trecut prin multe tratamente.

„Încă aşteptăm să vedem rezultatele. Dar în momentul când voi fi gravidă, voi anunţa. Şi sperăm că acest lucru se va întâmpla cât mai repede. Dar nu sunt gravidă. Eram umflată pentru că am trecut printr-un ciclu complet de tratament, tocmai fusesem injectată în burtă cu foarte mulţi hormoni. Nu sunt gravidă. În momentul de faţă nu sunt“, a spus Brigitte Pastramă.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Florin Pastramă a dezvăluit că în trecut trebuia să facă nunta cu o altă femeie, însă un eveniment tragic l-a oprit: „În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, aşa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu“.