Gossip

După o despărţire dureroasă şi şapte operaţii la picior, dintre care una nereuşită, Gerard Butler vrea să părăsească Hollywoodul

După o despărţire dureroasă şi şapte operaţii la picior, dintre care una nereuşită, Gerard Butler vrea să părăsească Hollywoodul

Scoţianul considerat unul dintre cei mai sexy actori din lume a fost pus la grea încercare de către soartă, aflându-se, acum într-un punct critic al vieţii personale şi al carierei.

 

În 2017, Gerard suferea un accident de motocicletă şi se alegea cu cinci fracturi la piciorul drept, o fractură la stângul, un nerv secţionat şi un os important afectat, precum şi traume majore la ambii genunchi şi glezne. La momentul respectiv, el se deplasa pe motorul lui prin L.A., când o femeie l-a acroşat şi l-a aruncat efectiv de pe şa. “În ultimii trei ani mi s-au întâmplat atât de multe lucruri neaşteptate în ceea ce priveşte starea mea de sănătate, încât m-am gândit chiar şi să renunţ la actorie. Am realizat cât de importantă este viaţa. Am avut o operaţie nereuşită care a dus la alte şapte operaţii. Am avut un accident de motocicletă care aproape m-a ucis şi apoi m-am gândit: a mai rămas ceva din călătoria asta în a mea în lumea filmului”, declara, recent, actorul pentru site-ul australian News.com.

După despărţirea de Mădălina Ghenea, Gerard a început o relaţie cu Morgan Brown, un designer de interior şi fost model.

Deşi nici acum nu e complet recuperat, Butler a fost nevoit să suporte încă o lovitură dureroasă recent, chiar în perioada de izolare, când s-a despărţit de iubita lui, Morgan Brown, cu care avea o relaţie de şapte ani: “Am traversat o despărţire în perioada pandemiei şi am ajuns să pierd pe cineva într-un mod total diferit. Şi mi-a fost foarte greu, mult mai greu decât am crezut. Dacă încercăm să luăm partea pozitivă a lucrurilor, ştiu că multe dintre tragediile şi provocările de care am avut parte, în plan profesional şi personal, mi-au dat spiritul de luptător şi mi-au oferit mai multă experienţă pentru a privi către viitor cu optimism, pentru că eu sunt, de fapt, un pesimist care se gândeşte, de obicei, la scenariul cel mai nasol”, adaugă Geri.

Comentarii

Modifică Setările