News

După Tim Burton şi Catherine Zeta-Jones, George Burcea visează să filmeze şi cu Morgan Freeman

de admin

După Tim Burton şi Catherine Zeta-Jones, George Burcea visează să filmeze şi cu Morgan Freeman camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Visele tânărului actor se împlinesc rând pe rând, aşa că n-ar fi exclus să-l vedem şi... la Oscar.

Cel puţin, asta speră George Burcea, care ţinteşte tot mai sus, după ce a fost cooptat în serialul "Wednesday", produs pentru Netflix şi regizat de Tim Burton după "Familia Addams", în care joacă alături de Catherine Zeta-Jones şi Luis Guzman.

Şi nu ne-am mira prea mult dacă l-am vedea ajungând şi la Oscaruri, având o ambiţie greu de egalat.

”Am reuşit să intru în acest proiect datorită faptului că, din momentul în care mi-am ales această meserie, în anul 2011, am muncit ca un nebun, am visat şi am avut încredere  în mine. Faptul că mereu am fost la castinguri, că m-am pregătit acasă singur chiar dacă nu se întrevedea niciun proiect, că iubesc această meserie aşa cum îmi iubesc cele două fetiţe, a făcut ca, după mii de roluri ratate, `Tãtucu` sã-mi dea un rol care mi se potriveşte mănuşă”, a spus, în exclusivitate pentru "Fanatik", George Burcea.

Dar cum a ajuns să obţină rolul valetului familiei Adams, Lurch, şi să le dea replici lui Catherine Zeta-Jones, care o întruchipează pe Morticia Adams, şi lui Luiz Guzman, care-l joacă pe soţul acesteia, Gomez?

”Am avut o probă la agenţie, cu directoarea de casting, apoi după o lună, cred, am fost chemat de către Tim (Burton, n. red.), la Buftea, pentru a mă vedea live şi a discuta despre personaj. Dacă mergi pregătit, unii regizori nu au nevoie de mai mult de două întâlniri până când să se decidă că tu eşti alesul. Agenţia m-a propus pe Lurch, iar în ziua când am mers la casting, eram 100% convins că acesta va fi rolul meu. Eram îmbrăcat precum Lurch, bărbierit ca el şi, bineînţeles, cu personajul destul de bine studiat. Dintre toţi colegii actori pe care-i ştiu, sincer va spun că nu văd altul mai potrivit pe Lurch decât sunt eu”, a mărturisit el.

Acum, că se află zilnic în compania unor astfel de staruri, George ne dezvăluie şi care este atmosfera pe un platou de filmări VIP. "Atât Catherine Zeta-Jones, cât şi Luis Guzman sunt extraordinari pe set. Oamenii ştiu ce fac, le place ceea ce fac şi sunt mega profesionişti. Să ştiţi că şi Catherine mănâncă, respiră, repetă cu colegii, râde, merge la make up… Adică face tot ceea ce un actor profi este nevoit să facă pentru a-şi atinge scopul propus."

Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou. Este superb tot ce se întâmplă, iar asta este doar datorită faptului că n-am uitat niciodată de visurile mele. Acum îl aştept şi pe Morgan Freeman să filmăm ceva împreună, apoi, în câţiva ani, ne vedem la premiile Oscar. Fiţi cu ochii pe mine că nu vă mint”, a mai spus George Burcea pentru "Fanatik".

FOTO: Facebook, Instagram

Comentarii

Modifică Setările