News

După trei ani de singurătate, Emilia Clarke trăieşte o nouă poveste de dragoste. Cine e alesul?

După trei ani de singurătate, Emilia Clarke trăieşte o nouă poveste de dragoste. Cine e alesul? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Dacă actriţa britanică a oferit fanilor încă din primul sezon al serialului HBO Game of Thrones imaginea unei seducătoare, jucând mai mul­te scene nud şi de sex, precum cele din episodul naşterii dragonilor sau cele de viaţă conjugală alături de Jason Momoa (Khal Drogo, în film) sau, în final, cu Kit Harington (personajul principal Jon Snow), ei bine, în viaţa reală Emilia Clar­ke (32) a fost destul de singuratică. Desemnată actriţa cu cel mai frumos chip din 2012, cea mai dorită femeie din lume din anul 2014 (potrivit si­te-ului AskMen) şi cea mai sexy femeie din 2015 (potrivit Esquire), Emiliei Clarke nu i-au lipsit ad­miratorii, dar nici n-a avut norocul unor poveşti de dragoste longevive.

După ce, în 2013, a pus punct relaţiei sale de un an cu regizorul Seth MacFarlane, englezoai­ca a mai fost văzută în public la braţul lui James Franco, Cory Michael Smith ori Jai Courtney, partenerul ei din Terminator: Genisys. Dar nimic serios până acum. Ba chiar, la terminarea filmări­lor pentru serial, admitea că trece printr-o „criză existenţială“.

Însă, de aniversarea ei din 23 octombrie, Emilia a lăsat să se înţeleagă că celibatul ei s-a încheiat. Căci, în ziua în care a împlinit 32 de ani, actriţa a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care se văd două umbre pe o plajă şi se distinge silueta unui bărbat care o sărută pe obraz „A fost o zi de naştere pe care nu o voi uita prea curând“ a fost mesajul care însoţea fotografia, urmat de un emoji în formă de inimioară.

Dar cine e bărbatul misterios care a cucerit-o pe Daenerys Targaryen din Game of Thrones? Aşa cum a dat de înţeles chiar în aceeaşi zi, când a postat, la rândul lui, aceeaşi fotografie cu mesajul „Happy birthday, E.“, Charlie Mc­Dowell (35) e responsabil de noul ei zâmbet. Confirmarea a venit în urmă cu câteva săptă­mâni, când au fost zăriţi plimbându-se îmbrăţişaţi prin Venice, California, unde Emilia şi-a cumpărat o vilă cu vedere la Ocean – semn că cel mai probabil locuiesc deja împreună.

Fiul celebrilor actori Malcolm Mc­Dowell şi Mary Steenburgen, cu­noscut în branşă ca regizor, nu e la prima lui relaţie cu o actriţă de top. Timp de şase ani, Charlie McDowell a trăit o poveste de iubire cu Rooney Mara, actriţa din filmul The Girl With The Dragon Tattoo.

Modifică Setările