Gossip

După trei naşteri, este la fel de suplă ca-n studenţie! Ce mănâncă Kate Middleton (37) de arată atât de bine?

După trei naşteri, este la fel de suplă ca-n studenţie! Ce mănâncă Kate Middleton (37) de arată atât de bine?

N-avem niciun dubiu legat de alimentaţia sănătoasă a Ducesei de Cambridge, însă nu puţină lume se întreabă cum e posibil să arate atât de bine după ce a devenit mamă de trei ori şi are deja 37 de ani.

Viaţa la palat îi prieşte de minune soţiei Prinţului William, de arată atât de bine, nu? O “armată” întreagă de nutriţionişti, instructori de fitness şi chefi trebuie să aibă zilnic grijă de Kate (37) şi stilul ei de viaţă, ca să îşi menţină Middleton silueta de vis, nu? Nu chiar! După cum ştim, Ducesa de Cambridge încearcă din răsputeri să menţină un stil de viaţă normal pentru ea şi familia ei şi nu este deloc adepta aruncatului cu bani în stânga şi-n dreapta, motiv pentru care găteşte ea singură aproape toate mesele familiei ei. Surprinşi?

Ok, este o gospodină de cinci stele, când ar putea să-i lase pe alţii să aibă grijă de meniul zilnic al ei şi al familiei sale, dar ce se află, zi de zi, pe farfuria lui Kate? Ei bine, Ducesa îşi face dimineaţa un smoothie, după care, la prânz, mănâncă o salată plină de antioxidanţi. Middleton îşi alege, conform celor publicate de Daily Mail, o zi pe săptămână în care tot ce consumă trebuie să fie crud. Acesta este secretul taliei sale de viespe! Aceste mese binevenite o menţin într-o formă fizică demnă de invidie şi îi conferă un ten proaspăt şi întinerit.  

Modifică Setările