Case Regale

Durerea cu care prinţul Philip a plecat în mormânt! Grea povară pentru Harry să afle asta

Durerea cu care prinţul Philip a plecat în mormânt! Grea povară pentru Harry să afle asta

De ce a fost devastat ducele de Edinburgh chiar înainte de moartea sa? Este, de fapt, o grea povară pt Harry.

Prinţul Philip a fost extrem de afectat de aşa zisa telenovelă ţesută în jurul familiei regale de către Harry şi Meghan. Să nu uităm că întotdeauna casa regală britanică a avut o demnitate şi o eleganţă. Regina Elisabeta, de exemplu, nu a acordat niciodată un interviu de presă. Este vorba de o familie care a ţinut enorm la etichetă, iar efervescenţa cuplului Harry-Meghan nu a fost bine digerată la palat.

Potrivit lui Gyles Brandreth, prinţul Philip ar fi fost profund îndurerat de interviul oferit la Oprah. El era deja bolnav, iar acele declaraţii au fost dureroase pentru duce. Inclusiv Harry şi Meghan s-au simţit puţin vinovaţi, lăsând să se înţeleagă la un moment dat că regretă acel interviu care a făcut înconjurul lumii.

Gyles Brandreth, expert în celebrităţi şi biograf regal, se cunoştea de zeci de ani cu Philip. Iar aceasta a rememorat, după decesul ducelui, multe momente şi discuţii avute împreună.

Dl Brandreth, în vârstă de 73 de ani, a insinuat faptul că prinţul Philip nu a fost deloc mulţumit de felul în care familia regală fusese descrisă de către ducii de Sussex şi era de părere că tot ce s-a spus la Oprah trebuia să ţină pentru ei înşişi, în loc să acorde acel interviu exploziv.

Din păcate, prinţul Philip a murit la scurt timp după acel interviu, la 99 de ani, cu câteva zile înainte de aniversarea celor 85 de ani ai reginei.

Aceste relatări cu siguranţă că nu sunt uşoare pentru Harry, iar el va purta această povară toată viaţa: faptul că i-a provocat bunicului său o durere aşa de mare.

Sursă foto: Profimediaimages

Comentarii

Modifică Setările