News

Dustin Diamond, Screech din "Salvaţi de clopoţel", a murit la doar 44 de ani. Suferea de cancer

Dustin Diamond, Screech din "Salvaţi de clopoţel", a murit la doar 44 de ani. Suferea de cancer camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În luna ianuarie a fost diagnosticat cu cancer, iar acum s-a stins din viaţă. Dustin Diamond, Screech din "Salvaţi de clopoţel", a murit la doar 44 de ani.

Actorul Dustin Diamond a pierdut lupta în faţa bolii. Acesta fusese diagnosticat cu cancer la plămâni în stadiul 4, iar medicii au fost extrem de rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

În ultima perioadă, aparatele îl mai ţineau în viaţă. Iubita sa i-a fost alături în ultima clipă, iar un purtător de cuvânt a transmis, conform Daily Mail că: „Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să suporte durerea. Pentru asta, suntem recunoscători”.

Screech din "Salvaţi de clopoţel", diagnosticat cu cancer în stadiul 4 la începutul lunii ianuarie

Dustin Diamond a fost internat în spital în luna ianuarie, iar la puţin timp după s-a aflat că are cancer în stadiul 4. Anunţul despre boala sa a fost făcut pe reţelele de socializare.

“În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informaţii odată ce acestea vor fi disponibile şi va fi făcut un plan care va fi respectat. Dacră vreţi să trimiteţi o carte poştală sau o scrisoare o puteţi trimite la: Insurance King C/O Dustin Diamond 127 N. Alpine Rd Rockford , Il 61107 De asemenea, puteţi trimite mail-uri la adresa: [email protected] (…). Vă cerem tuturor să îi respectaţi intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea şi rugăciunile sunt apreciate”, se arată în comunicatul transmis pe Facebook-ul lui Dustin Diamond.

Foto: arhivă

Modifică Setările