Vedete

“E agitaţie mare, zbucium, emoţii!” Ce se întâmplă în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat vestea cea mare

“E agitaţie mare, zbucium, emoţii!” Ce se întâmplă în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea a dat vestea cea mare

Mirela Vaida s-a pregătit ca la carte pentru aniversarea fiicei sale. Carla va împlini mâine şase ani.

“Noi ne-am trezit cu noaptea în cap! Ne-am ales hăinuţele pentru grădiniţă, am pregatit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă! E ziua dinaintea zilei de nastere a Carlei!  Mâine, prinţesa noastră împlineşte 6 ani! E agitaţie mare, zbucium, emoţii! Cine are fetiţă de aceeaşi vârstă ştie câte pretenţii şi cerinte presupune acest lucru!”, a povestit Mirela Vaida pe o reţea de socializare”.

Îndrăgita vedetă nu va uita niciodată cum a reacţionat soţul său atunci când a devenit pentru prima oară tătic. Ba mai mult, a făcut şi o paralelă între acesta şi Prinţul Harry.

“Prinţul Harry dădea declaraţii din faţa unui grajd din care se vedeau doi cai regali şi părea foarte masculin şi british întregul context, iar soţul meu, imediat dupa prima naştere, dădea cu „subsemnatul” în faţa moaşelor care-l sprijineau să nu cadă. Era alb ca varul şi cred că o fi zăcut mult şi bine pe targa din hol pentru că noi, adică eu, moaşa şi doamna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce ţin de aducerea tehnică a unui copil pe lume... Ne-am prins târziu că soţul lipseşte… mi-am dat seama între două contracţii puternice în timpul cărora moaşa îmi apasă abdomenul cu cotul şi ma ruga să împing în bazin, fără să urlu şi să dau aerul afară... că, de fapt, asta era toată şmecheria! Când mă pregăteam să împing pentru ultima oară şi îl cautam din priviri disperate pe soţul meu care venise să mă susţină (cică), aud tare: stop!!! Şi m-am oprit din orice. Am crezut că era el. Nu. Era doamna doctor care a zis: nu mişcă nimeni", a scris Mirela Vaida pe blog.

"Ieşise pe hol. L-au găsit întins pe targă, cât era el de mare, altfel îmbrăcat sexy, mişto, cu bonetă şi haine de spital cum poartă doctorii. L-au adus pe braţe. Alb ca varul, n-a avut curajul să mă privească în ochi, s-a uitat pe geam şi a îngăimat ceva de genul: ”ce frumos e afară azi”, desi era 7 dimineaţa, într-o zi de februarie. Mă rog, l-au aşezat pe un scaun, cred că i-au administrat şi un calciu sau magneziu, ceva… aloo, eu nasc!! eu sunt pacienta!! eu sunt lăuza!!! eu sunt proaspăta mămicăa!! eu! şi când am împins o dată, cred că mai mult de nervi, a ieşit copilul…", a mai spus Mirela. 

 

Comentarii

Modifică Setările