News

E cea mai sexy iubită. Nicole Kempel, într-o rochie transparentă, alături de Antonio Banderas

E cea mai sexy iubită. Nicole Kempel, într-o rochie transparentă, alături de Antonio Banderas

ITALY OUT - Nicole Kempel and Antonio Banderas attend Celebrity Fight Night on September 10, 2017 in Rome, Italy. Photo by Alessia Paradisi/ABACAPRESS.COM

Formează un cuplu din anul 2014, iar Antonio Banderas şi mai tânăra sa iubită Nicole Kempel fac un cuplu frumos şi sunt mereu surprinşi în ipostaze romantice, ori zâmbind. Are 56 de ani şi se poate mândri cu o parteneră de 37 de ani care arată ca o zeiţă. Cu un asemenea trup de model ar fi şi păcat să nu poarte rochii cât mai mulate, sau foarte transparente, aşa că cea mai recentă apariţie a cuplului a fost una hot de tot.

Ei au demonstrat că vârsta nu este nimic altceva decât un număr şi că dragostea şi atitudinea pozitivă te poate întineri. Antonio Banderas şi Nicole au fost prezenţi sâmbătă seara la un eveniment în Roma, Celebrity Fight Night, ocazie cu care frumoasa blondă a devenit atracţia serii. Actorul spaniol a fost foarte elegant, dar iubita sa l-a eclipsat din toate privinţele. Îmbrăcată într-o rochie cu inserţii de material semitransparent care lăsa la vedere lenjeria intimă nude şi cu un bust generos, Nicole a fost extrem de sexy.

În mod evident, o asemenea ţinută a atras după sine şi numeroase laude cu privire la trupul sculptat al iubitei lui Banderas, care a afişat picioare tonifiate şi un decolteu perfect. La rândul lui, Antonio a fost apreciat pentru vestimentaţia formată din sacou bleumarin, cămaşă albă, cravată, pantaloni albi şi pantofi sport.

Foto: Hepta, Getty Images

Modifică Setările