Gossip

E de neoprit! Kim Kardashian a cheltuit o avere pe camera celui de-al treilea copil

E de neoprit! Kim Kardashian a cheltuit o avere pe camera celui de-al treilea copil

Ce nu face o mamă pentru copilului ei? Mai ales că se-ntâmplă ca mama în cauză să fie faimoasă, bogată şi lipsită de ocupaţie! Kim se pregăteşte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei şi-al rapperului Kanye West. Kim Kardashian este nerăbdătoare pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Starleta a început deja pregătirea camerei micuţului/micuţei şi nu s-a dat în lături de la cumpărături, achiziţionând dintre cele mai extravagante şi scumpe obiecte.

Astfel, potrivit publicaţiilor străine, vedeta de reality-show îşi aşteaptă cel de-al treilea moştenitor cu o suzetă din aur masiv, ”Suommo Dodo”, în valoare de 96.000 de dolari, un cal – decoraţiune, încrustat în pietre Swarovski, care a costat nu mai puţin de 100.000 de dolari şi un ursuleţ de jucărie Louis Vuitton, pentru care a scos din buzanar 170.000 de dolari.

Şi asta nu e tot! În camera copilului se vor regăsi piese de mobilier extravagante, printre care un pătuţ creat de designerul Dolce Notte, un scaun şi un suport pentru garderobă, în valoare de 40.000 de dolari. Şi cum bebeluşul are nevoie de haine, Kim a mai cheltuit alţi 100.000 pe articole vestimentare, unele fiind dintr-o colecţie limitată Dolce & Gabbana. În total, Kim ar fi ”sărăcit” cardul cu 550.000 de dolari pentru această cameră a viitorului ei bebeluş, spune revista ”Closer”. Mda...

Aşa o să arate camera celui de-al treilea copil al starletei

Amintim că cel de-al treilea copil al cuplului Kanye West-Kim Kardashian va veni pe lume graţie unei mame surogat, la sfârşitul acestei luni ori la începutul lunii februarie. Se zvoneşte că mezinul cuplului va fi o fetiţă.

Modifică Setările