News

E din nou burlac! Ce actor hollywoodian a rămas fără iubită?

E din nou burlac! Ce actor hollywoodian a rămas fără iubită?

La mai puţin de un an de când şi-a început relaţia cu actriţa Jenny Slate (34), celebrul actor a decis că e mai bine ca fiecare să meargă pe drumuri separate, informează publicaţia UsWeekly. S-au iubit timp de câteva luni Chris Evans (35) este cel care a rămas fără iubită, vestea fiind confirmată chiar de către unul dintre prietenii actorului. ”A fost o decizie complet amicală şi mutuală, din cauza programelor de lucru total diferite, şi au rămas prieteni”, spune o sursă citată de publicaţia amintită anterior.

Nu ştim când a avut loc această despărţire, însă în ianuarie, pe când actriţa participa la Sundance Film Festival, Jenny a declarat că actorul este o persoană minunată. ”Este un bărbat uluitor, în toate modurile posibile”, declara aceasta în urmă cu o lună.

Amintim că starul din ”Avengers” şi Jenny Slate şi-au început relaţia amoroasă în mai 2016, şi-au debutat, public, în calitate de cuplu la premiera filmului ”The Secret Life of Pets”, din New York, în luna iunie.

Chris Evans se calmează spunându-şi şşşşş!
Chris Evans e din nou singur, aşadar!

Slate a fost, anterior, căsătorită cu Dean Fleischer-Camp, în timp ce Chris s-a iubit cu actriţe precum Kate Bosworth, Jessica Biel, Minka Kelly, etc.

Modifică Setările