News

E Iggy Azalea gravidă cu primul ei copil, în pragul colapsului muzical?

de admin

Este una din cele mai promiţătoare rapperiţe din industria muzicală internaţională, bifând deja colaborări cu Britney Spears, JLo şi Rita Ora. Blondina cu forme voluptuoase este acum în centrul atenţiei media pentru viaţa sa personală, însă. După logodna de curând cu iubitul ei, Nick Young, se speculează că vedeta de 25 de ani ar fi rămas însărcinată cu acesta, fiind primul ei copil. ❤️❤️

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Potrivit surselor OK! internaţionale, “Nick a spus clar că, dacă se însoară cu Iggy , să mai renunţe la muncă”. Ce-i drept, rapperiţa şi-a uimit fanii într-un mod dezamăgitor, anulându-şi primul turneu major pe care urma să-l aibă. “Prietenii ei cred că adevăratul motiv pentru care a anulat concertele luna aceasta şi pentru care au anunţat şi logodna este că Iggy e însărcinată”.

Baschetbalistul de 30 de ani a cerut-o de nevastă săptămâna trecută, blonda arătându-şi masivul inel de logodnă pe Instagram. “Nick vrea o soţie de modă veche, care să gătească şi să aibă grijă de familie”, continuă sursa citată, motivând astfel pauza de concerte a artistei de 25 de ani. Dar să fim serioşi, pentru Iggy, sună a măsură extremă să aleagă între familie şi muzică, mai ales că relaţia ei este cât se poate de relaxată, conform interviurilor lor de până acum, iar cariera sa este încă la început. Dar şi anunţul logodnei a sosit la câteva zile de la anularea concertelor, ca măsură de-a distrage atenţia de la marele chix muzical.

Ceea ce ridică întrebări este, însă, anularea marelui turneu al artistei, care a avut mare success cu hiturile “Fancy”, cântecul verii trecute, şi “Black Widow” (cu Rita Ora). Este cea mai faimoasă rapperiţă australiană, nominalizată la Grammy, şi acum fanii s-au trezit că nu doar că a amânat concertele turneului Great Escape, dar l-a şi anulat! Unii spun că printre adevăratele motive se numără faptul că mulţi o atacă pentru trecutul ei marcat de unele replici homofobe şi rasiste, pentru faptul că încearcă să pozeze în postura de artist hip-hop, când de fapt este doar un produs al industriei şamd.

Modifică Setările