Vedete

E în autoizolare! Mesajul Juliei Roberts: "Stau acasă pentru familia mea, pentru cei din sistemul medical"

E în autoizolare! Mesajul Juliei Roberts: "Stau acasă pentru familia mea, pentru cei din sistemul medical"

Nici ei nu îi este uşor! La fel ca multe alte celebrităţi, Julia Roberts este în autoizolare. Actriţa a transmis un mesaj, a anunţat pentru cine stă acasă, pentru cine se află în izolare!

În zilele acestea în care suntem greu încercaţii cu toţii, în întreaga lume, indiferent dacă vorbim de Europa, de Asia, de America, criza coronavirusului ne-a făcut să conştientizăm ce vremuri dificile trăm. Am învăţat să fim solidari şi unii cu alţii, să îi ajutăm pe cei aflaţi în prima linie, pe cadrele medicale care îi tratează pe cei infectaţi cu coronavirus. 

La sfaturile autorităţilor, cu toţii am rămas în case, în autoizolare. Fie că eşti învăţător, fie că eşti funcţionar public, fie că eşti actriţă, trebuie să ai grijă de sănătatea ta şi a semenilor tăi. Aşa a procedat şi actriţa Julia Roberts. Aceasta se află în izolare de mai multe zile. În mediul online a fost provocată şi a dezvăluit tuturor care sunt motivele pentru care ea stă în casă:

"Stau acasă pentru familia mea, pentru micile afaceri, pentru toate cadrele medicale din întreaga lume, pentru vecinul meu de 95 de ani. Eu stau acasă ca parte a soluţiei. Vă rog, staţi acasă! E cel mai bun lucru pe care îl puteţi face!", a scris actriţa.

Totodată, aceasta a arătat tuturor o poză cu ea, nemachiată. Arată bine la 52 de ani! 

 

Modifică Setările