News

E însărcinată, dar nimeni nu şi-a dat seama! Uite cum îşi ascunde Miranda Kerr sarcina!

E însărcinată, dar nimeni nu şi-a dat seama! Uite cum îşi ascunde Miranda Kerr sarcina!

Miranda Kerr attends KORA Organics Personal Appearance with Miranda Kerr at Sephora in Santa Monica on December 3, 2017

În luna mai s-au căsătorit, iar acum câteva zile au dat vestea cea mare: aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil! Vorbim despre Miranda Kerr, fosta nevastă a lui Orlando Bloom, şi actualul ei soţ, Evan Spiegel, fondatorul Snapchat.

foto: Getty Images

E însărcinată cu al doilea copil

Miranda Kerr a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, însă, până să anunţe, nimeni nu şi-a dat seama că e însărcinată. Şi asta pentru că modelul cunoaşte o mulţime de trucuri care o ajută să pară şi-n realitate, dar şi-n fotografii, la fel de suplă. De curând, ea şi-a făcut apariţia la un eveniment de lansare al unor produse de îngrijire corporală şi nimeni nu a băgat de seamă că modelul a luat câteva kilograme sau că burtica e deja proeminentă.

În primăvară îşi va strânge copilul în braţe

Şi asta pentru că modelul în vârstă de 34 de ani a ales o rochie care mascheză cu succes burtica, fiind strânsă în zona bustului şi cloş în jos. Pe deasupra, Miranda a purtat o jachetă de jeans, care ascunde kilogramele şi i-a acoperit braţele. Modelul şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale foarte înalte, care, de asemenea, au ajutat la efectul dorit.

Stylish mama, nu?

Modifică Setările