News

E însărcinată în 7 luni, dar nu se cunoaşte! De la spate e o bombă sexy!

E însărcinată în 7 luni, dar nu se cunoaşte! De la spate e o bombă sexy!

În primele cinci-şase luni şi-a ascuns cu succes sarcina, căci în fotografiile ei nu era nicio urmă de burtică. Între timp a şi confirmat faptul că e însărcinată, însă tot nu se vede! Familia lor. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo face senzaţie pe internet chiar dacă e însărcinată în şapte luni. Cumva, modelul a reuşit să-şi păstreze formele apetisante şi să câştige foarte puţine kilograme pe timpul sarcinii. Iar cea mai recentă imagine postată pe conturile ei de socializare stă drept mărturie. Nici nu zici că e însărcinată Giorgina Rodriguez se află în prezent într-o vacanţă în Ibiza, alături de tatăl copilului ei şi de familia acestuia. De acolo, ea a reuşit să posteze mai multe cadre de familie, arătându-le tuturor cât de aproapiată este ea de ceilalţi copii ai iubitului său, dar şi faptul că are o formă fizică de invidiat, deşi în luna octombrie urmează să nască.

Într-una dintre aceste fotografii, Giorgina apare înotând în piscina resortului de lux în care sunt cazaţi, dezvăluindu-şi astfel trupul fără cusur chiar şi-n al treilea trimestru de sarcină. Purtând un costum de baie brazilian, în două piese, Giorgina este o adevărată bombă sexy în piscină. Mda, norocos mai e Cristiano Ronaldo!

Alături de Ronaldo Jr.

Într-o alta, Giorgina apare alături de fiul cel mare al fotbalistului, Cristiano Ronaldo Jr., demonstrând că este foarte apropiată de acesta, ca şi de gemenii Mateo şi Eva cărora le poartă de grijă zi de zi. În acelaşi cadru, se poate vedea – foarte puţin – burtica deja proeminentă, ceea ce demonstrează că aceasta e însărcinată într-adevăr, şi că nu e vorba tot de o mamă surogat pentru cel de-al patrulea copil al fotbalistului.

foto: Instagram