Gossip

E internată în continuare într-o clinică de psihiatrie. Cât de dramatică a fost viaţa lui Britney Spears până la prăbuşirea ei de acum?

E internată în continuare într-o clinică de psihiatrie. Cât de dramatică a fost viaţa lui Britney Spears până la prăbuşirea ei de acum?

Pe 4 aprilie, întreaga presă americană anunţa decizia Prinţesei Pop de a se interna într-un azil de boli mintale, pentru a se repune pe picioare. Motivul invocat este starea fizică precară al tatălui ei, stâlpul pe care Brit s-a strijinit la nevoie. Dar nu numai sănătatea acestuia i-a cauzat vedetei prăbuşirea psihică de acum…

Copilărie trumatizantă

Britney a recunoscut că s-a bucurat enorm când părinţii ei, Lynne şi Jamie Spears, au divorţat, în 2002. “A fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat familiei mele. Mama şi tata nu se înţeleg şi la asta se reduce totul. Când eram copil, se certau tot timpul. Îmi doream să se despartă de vreo 10 ani!”, a mărturisit diva pop. Se pare că tatăl cântăreţei era un alcoolic pus pe harţă, care, după ce se îmbăta, ajungea să aibă discuţii în contradictoriu cu soţia lui. Mai mult, infidelitatea e posibil să fi fost o problemă în mariajul lor, Jamie susţinând că soţul ei a înşelat-o în decembrie 1979.

Având în vedere aceste lucruri, vă daţi seama cât de apăsătoare era atmosfera în casa Spears! De fapt, Brit se săturase atât de mult de certurile părinţilor ei, încât se refugia, când reproşurile pe un ton ridicat începeau, în rulota mătuşii ei. Jamie a renunţat la alcool în 2004, iar şase ani mai târziu părinţii vedetei şi-au propus să se împace. Şi asta de dragul faimoasei lor fiice, care dădea deja semne de epuizare psihică.

Modifică Setările