Lifestyle

E mai frumoasă la 55 de ani, decât la 26! Cindy Crawford uluieşte din nou: a recreat o celebră fotografie din tinereţe în scopuri caritabile

E mai frumoasă la 55 de ani, decât la 26! Cindy Crawford uluieşte din nou: a recreat o celebră fotografie din tinereţe în scopuri caritabile camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este o celebră imagine cu ea când face reclamă la o băutură răcoritoare, în tinereţe. Nu avea nici 30 de ani şi devenise un top model de succes.

Cindy Crawford încă are tot ce îi trebuie! La 55 de ani, a recreat această fotografie din 1992, în acelaşi loc în care a pozat în tinereţe, pentru scopuri caritabile.

Nu pare să fi îmbătrânit deloc. Celebrul top model a îmbrăcat fără probleme pantalonii scurţi, maioul alb sexy şi decoltat şi tocuri ameţitoare. Braţele îi sunt chiar mai tonifiate decât acum 29 de ani. Inclusiv cerceii sunt aceiaşi ca în reclama din tinereţe.

Make-up artistul vedetelor Sam Visser i-a făcut un machiaj specific perioadei pe care voia să o recreeze, iar fotograful David Yarrow a făcut tot posibilul ca imaginile să fie cât mai apropiate de original.

Crawford şi Yarrow au lucrat la acest proiect uluitor ca să strângă fonduri pentru spitalul de copii din Madison, Wisconsin, unde fratele vedetei a fost tratat în trecut de leucemie. Cindy a mărturisit că au strâns deja mai bine de 1 milion de dolari pentru cauze caritabile prin artă.

Top-modelul a publicat imaginea pe Instagram, unde i-au comentat şi celebrităţile. Reese Witherspoon a scris: ”Eşti superbă, iar cauza este minunată”, Helena Christensen, un alt model celebru care nu îmbătrâneşte a comentat: ”Este minunat, în toate felurile”.

Foto: Cindy Crawford

Comentarii

Modifică Setările